החוג למדעי התזונה ומרכז היזמות והחדשנות PereStart במרכז האקדמי פרס בשיתוף עמותת עתיד (עמותת הדיאטנות והתזונאות בישראל)
מזמינים אותך לכנס מרתק בנושא:
"חדשנות במזון ותזונה, פתח לבריאות טובה?"
יום חמישי |28.11.24| 14:00-8:30
המרכז האקדמי פרס, שמעון פרס 10, רחובות, אודיטוריום, בניין B
מה בתכנית?
8:30| התכנסות וכיבוד קל
9:00| דברי פתיחה וברכות
פרופ' זכריה מדר, ראש בית הספר למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס.
פרופ' דפנה שורץ, ראש מרכז יזמות וחדשנות במרכז האקדמי פרס.
גב' עמית גנור, מנכ"לית עתיד, עמותת הדיאטנים בישראל.
מושב 1: בהנחיית ד"ר מיכל האן, סגנית ראש החוג למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס
9:30| חדשנות בעיבוד מזון למען בריאות האדם וכדוה"א | פרופ' אבי שפיגלמן, הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון- הטכניון.
10:00| חלבונים אלטרנטיביים כמפתח למערכות מזון בנות קיימא וההיבטים התזונתיים שלהם| מר אנטון סלבקין, מנהל קשרי אקדמיה- תעשייה, GFI ישראל.
10:30| חלבון מן החי, ללא החיה: בר קיימא, בטוח ומזין| ד"ר נטע לבון, מייסדת, שותפה ומנהלת טכנולוגיה ראשית, חברת אלף פארמס.
11:00-11:30| הפסקה.
מושב 2: פאנל- מן הניסיון בשטח
11:30| ד"ר מעוז גרופר, מדען ראשי של אסם נסטלה.
מר דגן אשל, סמנכ"ל החדשנות בשטראוס.
מר יאיר גולדפדר, מנהל מחקר ופיתוח חדשנות בזוגלובק.
ד"ר ענבר רונית, מנהלת מחלקה לתזונה ודיאטה, המרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי איכילוב.
מושב 3: בהנחיית ד"ר שרית ענבי כהן, חברת סגל בחוג למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס
12:30| תמונת מצב של חברות המזון ומבט לעתיד| מר אביב ברקוביץ, מנהל מעבר מפיתוח לייצור וטכנ' אגריפוד-טק, הרשות לחדשנות.
13:00| כיצד הנדסת רקמות והדפסת תלת מימד אפשרו דור חדש של בשר ללא חיות וללא פשרות| ד"ר דניאל דיקובסקי, ראש הטכנולוגיה והחדשנות, חברת רדפיין מיט.
13:30| AI- לא תחליף לדיאטנים, כן קלף חזק| מר עומרי פורת, דיאטן קליני וספורט, ומפתח. מייסד נוטרשיו- תוכנה להעצמת דיאטנים.*
*בסוף ההרצאה תתקיים סדנה של הדגמת שימוש ב-AI לתזונאים. יש להביא למחשב נייד.
14:00| ארוחת צהריים.
ההשתתפות בכנס הינה ללא עלות אך כרוכה ברישום מראש!
חנייה מוסדרת ברח' גד פיינשטיין 101, רחובות (כניסה דרך חניון אולם אירועים "הפרדס") לניווט לחניון לחץ כאן>>